Piggybook
작성자 MOLLKRISTINNICOLE 등록일 14.06.11 조회수 299

To review piggybook we played a reading game.

The students were given pages of the book and they had to put them in the correct order.

Then, they taped them to the board.

They were separated into two teams.

Each team started on different sides of the story. One person from each team would read and when they met the friend on the other team they played rock paper scissors. If the student won they would continue reading. If the student lost, the team would have to start over and a different person would read.

The first team to read through all the pages received a point.