Willy the Dreamer
작성자 MOLLKRISTINNICOLE 등록일 14.06.11 조회수 284

One of the activities we did after reading "Willy the Dreamer" was create our own book cover. Students would draw a picture of themselves dreaming about their future.

"I dream of being a fashion designer."

- 조서윤(4-5)

"I dream of being a CEO. I dream of traveling the world with my own boat. I dream of winning the Lotto. I dream of driving a sports car"

- 김건우(5-4)

"I dream of being a doctor and having a lot of money. Because I want to remedy thier sickness."

-복재윤 (4-6)

"I dream of being an announcer. I dream of being president."

-김나연 (4-5)

이전글 Cloudy with a Chance of Meatballs
다음글 March and April Short Stories